Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




 Sivu 2/2 [ 28 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Death Match: Karpalo vs. Puolukka
ViestiLähetetty: 30.01.2015 10:11 
Käyttäjän avatar

Viestit: 56
Paikkakunta: Vantaa
Cikatti kirjoitti:
ealab kirjoitti:
"Maapähkinä-rusinaseos" on hyvä korvata "maapähkinä-kuivattuja karpaloita"-sekoituksella. Muutenkin pointsit karpalolle.


Toi on kyllä hyvä seos mutta mahtaako siinäkin olla lisätty sokeri? Pitää tarkastaa ens kerralla.
Ja kyllä, karpalo on vasta sitten kypsä kun pakkanen on pannut sitä metsässä.

Puolukka on mahtavaa rahkassa. Hyvin tehty puolukkarahka on melkein vaikeahko erottaa mansikkarahkasta. Kun puolukan ajaa todella atomeiksi 45 000 rpm leikkurilla niin maku on huikea.


Kuivattuja karpaloita on ilmankin lisättyä sokeria jos ei halua itte kuivailla



Kuvan Santtu kierrossa, nykyisin Relluillen. Sydänvertaitkien joudun nyt jo Ooppeloimaan.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Death Match: Karpalo vs. Puolukka
ViestiLähetetty: 30.01.2015 22:08 
Miten se menikään? Pyörii kuin puolukka..... Karpalo ei varmaankaan pyöri. Voihan puolukka, mikä ketju.


   
 
 Viestin otsikko: Re: Death Match: Karpalo vs. Puolukka
ViestiLähetetty: 08.02.2015 00:58 

Viestit: 79
Omat vakuuttavan pistämättömät ja varman kohauttavat herkut;

-Elegantin musta c6 vaalealla kaksisävynahkasisustuksella ja
-Jäähileiset karpalot joiden päälle juoksutetaan tulikuuma kinuskikastike, nautitaan välittömästi korkeajalkaisesta avoimesta cocktail-lasista.


Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 2/2 [ 28 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: