Sitruunapatonki.fi
http://www.sitruunapatonki.fi/forum/

Patonkiasiaa
http://www.sitruunapatonki.fi/forum/viewtopic.php?f=12&t=1434
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  C4_robotti [ 02.06.2009 13:55 ]
Viestin otsikko:  Patonkiasiaa

Siis ihan "oikeaa" patonkiasiaa. Jos vaikka haet sittarista F..rin tekemän patongin niin luulet saavasi täysin suomalaisen tuotteen. Leipähyllyn päällä on myös teksti "paistettu täällä tänään". Ja maistuu hyvälle. Mutta luepas pienellä painettu patonkipussin reunasta: "Leivottu Ranskassa". Ja taas laitettiin insinööriä 6-0. Inssi hävisi.
Toisaalta, ehkä juuri siksi nuo F:N patogit maistuvatkin hyvälle. Oikeassa paikassa tehty.

Ps. Olen siirtynyt puolalaisesta Turun sinapista Auran sinappiin.

Kirjoittaja:  Tulsku [ 02.06.2009 14:22 ]
Viestin otsikko:  Re: Patonkiasiaa

Joskus tulikin tästä samasta aiheesta mainittua jossain ketjussa... Vilkaisepa K-ketjun kaupoissa sitä Euroshopperin patonkia, siitä löytyy myös maininta "Valmistusmaa: Ranska", tosin hinta on vain puolet tuosta "kotimaisesta" tuotteesta. ;) Sama homma toimii S-kaupoissa Rainbow-nimikkeellä.

Kirjoittaja:  Putkimies22 [ 02.06.2009 15:20 ]
Viestin otsikko:  Re: Patonkiasiaa

Joo mutta jos halpaan leipään on tungettu vettä ja lisäaineita jauhojen sijaan niin onko se sitten oikeesti enää halpaa? Emulgointiaineen tarkoitus on sitoa vettä -> paino ylös -> kg-hinta houkuttelevaksi.

Kirjoittaja:  kaselin [ 02.06.2009 17:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Patonkiasiaa

Samat on lisämömmöt "puhtaassa" lue lisäaineisessa kotimaisessa kumipatonkissa. :lol: :lol:

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/