Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/2 [ 50 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 07.11.2020 21:11 

Viestit: 125
Hieno juttu


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 07.11.2020 22:05 

Viestit: 3718
Paikkakunta: Lahti
Boriksen piti EU-eron jälkeen tehdä Trumpin kanssa unelmadiili, taitaa jäädä tuon Irlantilaisperäisen kanssa unelmat syntymättä :lol:Kunniajäsen ;) BX 1.9 GTi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 07.11.2020 22:09 

Viestit: 974
Paikkakunta: Porvoo
Valitettavasti hävisi...Trump on ollut monella tavalla parhaita presidenttejä aikoihin,varsinkin talouden nostattajana.Ja tehnyt useita oikeasuuntaisia päätöksiä,kuten vaikkapa irtautuminen naurettavasta Pariisin ilmastosopimuksesta
Onneksi kuitenkin saivat Republikaani-enemmistön-senaattiin.
Pahin skenaario on kuitenkin siinä jos Biden ei kestä kauttaan loppuun,jolloin kommunisti Harris pääsee valtaan."There are two kind of countries,those who use metric system,and those who have landed on the moon"
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 07.11.2020 22:22 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1898
Mahtava juttu! :D Siinä esimerkki monelle paskanjauhajalle, miten seinä tulee lopulta vastaan.
Kehoitan lukemaan tältäkin osastolta neljän vuoden takaiset tarinat otsikolla Donald J Trump. Meksikon maksama muurikin taisi jäädä pikkuisen kesken? :lol:C3 1.6 -03, C5 V6 2kpl -03, C5 X7 1.6 ja 2.0 Hdi -08-09, C6 2.7 Hdi -06, C8 2.0i aut. -03 CX 2400 Gti -81, CX 2500 aut. Prestige -87, DS 21 Pallas -68, DS 23 ie -73, Dyane -73, XM Break 2.0i -96 + tehdas Proxia/Lexia/Diagbox
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 07.11.2020 23:20 

Viestit: 380
Onneksi sattui olemaan ranskalaista tislattua rypälejuomaa kaapissa!


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 00:03 

Viestit: 179
Paikkakunta: Villeneuve
Säxä77 kirjoitti:
Onneksi sattui olemaan ranskalaista tislattua rypälejuomaa kaapissa!


Suruun vai iloon?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 00:24 

Viestit: 881
Iloon, tietysti iloon.... otsikko on hiukan harhaan johtava, ei se niin helposti häviä, kun on neljä vuotta pinttynyt niin monella tavalla.Mistä sais Sitikan? Ne viedään käsistä?
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 01:15 

Viestit: 133
betaromeo kirjoitti:
Mahtava juttu! :D Siinä esimerkki monelle paskanjauhajalle, miten seinä tulee lopulta vastaan.
Kehoitan lukemaan tältäkin osastolta neljän vuoden takaiset tarinat otsikolla Donald J Trump. Meksikon maksama muurikin taisi jäädä pikkuisen kesken? :lol:

https://yle.fi/uutiset/3-11626464
Kyllä sitä muuria minun mielestä ainakin rakennettiin yllättävänkin paljon.

Itsehän en ymmärrä tätä suorastaan pakko-oireista ihailua tai vihaamista. Tähän voisi sanoa, että _MIKÄÄN_ ei käytännössä muuttunut. Tai ehkä se, että pitkästä aikaa presidentti joka ei aloittanut sotia?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 10:18 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1367
Paikkakunta: Helsinki
Saas nähdä kuin "helposti" tuo McDonalds -pelle lopulta siitä vallan kahvasta luopuu, jonka seurauksena karma kostaa, kaikki se pressana kylvämänsä paska osuu tuulettimeen lukuisten oikeuskanteiden muodossa. Jo pelkästään kommentti käsidesin injektiosta jos aiheutti yhdenkin kuoleman, niin tuo hra istuu linnassa jo melko pitkään kuolemantuotamuksesta - joka onkin hälle ihan oikein, pikkasen pitäisi ajatella mitä sammakoita suustaan päästelee noinkin merkittävän ydinasevaltion johtopallilta :xCitroën Berlingo III 1.5BlueHDi 130 Shine XL -20
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex: Nissan Qashqai II 1.6dCi, Citroen C5 III 2.0HDi, Renault Grand Scenic II 2.0dCi, Renault Master 3.0dCi, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 12:16 

Viestit: 881
Raatokallelle ja Northstarille ymmärrystä täältäpäin. Vaaleissa Republikaanipuolue menestyi, presidentin vaalissa ei. Millainen puheenaihe siitä tulee, kun miljoonat vaaliuurnilla republikaaneja valtioelimiin äänestäneet jättivät presidentin kohdalle tyhjän?

Jenkeissä on kahdella valtapuolueella oma "hallitusohjelma". Hyvä esimerkki on Obamacare, 30 miljoonan pienituloisen ihmisen yleinen sairausvakuutus. Sitä ei ole ollut republikaanien ohjelmassa, Obamalla oli suuria vaikeuksia saada se hyväksytyksi ja Trump on "halunnut sen pois ensitöikseen". Eli toteuttaessaan "hallitusohjelmaa", Trump on tehnyt näitä Northstarin mainitsemia ns. hyviä tekoja, julistaen niiden olevan hänen oman, vakaan neroutensa luomia.

Kun ajatellaan Finland First - republikaanien irtautuminen ilmastonmuutostalkoista on Suomelle hyvä asia. Jenkkirahoittajien ja sijoittajien halukkuus lähteä investoimaan ympäristöystävälliseen teknologiaan ja prosessien muutokseen väheni huomattavasti, antaen Suomelle lisäaikaa kiriä edelle. Hyvä Trump; "Hyvät rouvat, loin miehillenne työpaikan perheen elättämiseksi". Yksi suurimmista saastuttajista, terästeollisuus, saisi päästöjään tehokkaimmin kuriin tekemällä lujempia seoksia ja näin pienentämään autojen, koneiden ja teräsvalmisteiden painoa (YK:n Ilmastoraportti). Lujuuteen tarvitaan seosaineita, uutta teknologiaa ja seosaineiden saamiseen hyviä ulkomaankauppasuhteita. Jenkkien ruskean vyöhykkeen tuotantolaitosten heikko kilpailukyky maailmalla ei salli minkäänlaisia lisäkustannuksia, päästökauppaa tai vapaata kilpailua maailman markkinoilla. Pariisin sopimuksesta olisi irtauduttu, vaikka Trump olisi pannut vastaan? Riitely Greta Thunbergin kanssa on hämäys - saatiin irtautuminen näyttämään Trumpin tahdolta, Republikaanipuolue olisi nyljetty välittömästi, nyt "Tillikan nerot hurras skoolaten".

Suomelle on jossain määrin eduksi, ettei muualla ole näin vakaata ja hyvää yhteiskuntarauhaa kehittää tulevaisuuden asioita. Tähän haluaisin lisätä, ei riidellä ja polarisoiduta täällä Patongissa, Raatokallelle suurkiitos pakko-oireista varottamisesta. Sallittakoon Vihreät Kuulat pakko-oireena, muita persoonallisuushäiriöitä tulee hillitä, tutkiskelemalla sisintä sieluaan vaikkapa juurikin tisleiden kirkastamalla yläpäällä.Mistä sais Sitikan? Ne viedään käsistä?
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 15:16 

Viestit: 211
Suomalaiset eivät täysin ymmärrä sitä, että amerikkalaisille pressan valinta on nk. tosipaikka.

Jos duuni menee, niin ensi menee auto, sitten talo ja sitten terveys (tai ainakin terveysvakuutus). Jossain välissä lähtee helposti myös akka.

Jos äänestäjä uskoo, että Trump jotenkin edesauttaa työpaikan säilymistä, niin ei ole mitään väliä, vaikka tämä valehtelisi kaiken aikaa, olisi täysi narsisti tai käpälöisi naisia väkisin sen kuin kerkeää. Trump saisi kuvainnollisesti sanottuna vaikka syödä pikkulapsia eikä se saisi ketään vaarantamaan työpaikkaansa vapaaehtoisesti.

Trump harjoitti järeän luokan elvytystoimia korkeasuhdanteen aikana: laski veroja, otti lainaa, harjoitti protektionistista politiikkaa, painosti keskuspankkia pitämään rahahanat höllässä.

Ei keskivertoäänestäjä tajua, mitä se tarkoittaa, että nuo kortit on pelattu jo etukäteen eikä niitä ole jätetty säästöön seuraavan laman varalle. Protektionismi on aina ajan kanssa purrut omaan jalkaan ja perinteisti USA on taistellut sitä vastaan (koska vahvana taloutena se on hyötynyt vapaakaupasta paljon enemmän kuin mitä protektionismi sitä olisi ikinä voinut hyödyttää).

Suomalaisen sosiaaliturvan keskellä on helppo olla moraalisesti ylemmyydentuntoinen. Keskimääräinen koulutustasokin meillä on toinen, ja meillä on kulttuuriperintönä enemmän kriittistä ajattelua: täällä pidetään pöhkönä ihmistä, joka kerää vain omaa vakaumusta tukevaa tietoa ja sivuuttaa sokeasti vasta-argumentit. Surullista on, että yhden totuuden ihmisten osuus on Suomessakin vahvassa kasvussa; helpot yksinkertaiset vastaukset alkavat olla täälläkin suosittuja.

Jossain oli kysymys, missä valtiossa (in which state) kannattaa syntyä, jos haluaa toteuttaa amerikkalaisen unelman (rags to riches). Vastaus oli Norway...


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 15:59 

Viestit: 1685
Paikkakunta: JKL
Ihmettelen, kuinka sokeasti Trumpin kannattajat häneen uskovat. Omat aivot näyttää monella jääneen narikkaan....Se on nimittäin se pienimmän riesan tie. Toyota .
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 18:06 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1062
Paikkakunta: Järvenpää
Wihdoinkin pääsevät tosissaan rakentamaan tuulivoimaa :P . USA on täynnä harvaanasuttuja tuulisia tasankoja. Äkkiä laskien USA koko vuotuinen (vaikeuksissa oleva) terästuotanto vastaisi vastaisi noin 200 000 nykyaikaista tuulivoimalaa vuodessa. Jos niitä rakennettaisiin tuolla tahdilla :D , olisi terästeollisuudelle töitä 200% nykyiseen verrattuna 15 vuodeksi kunnes kaikki sähkö tehtäisiin puhtaasti. Tämä tietty utopistinen ääriesimerkki, mutta antaa kuvaa sitä mikä on mahdollista jos on halua. Voimalat olisi maksaneet itsensä takaisin 4-5 vuodessa jonka jälkeen jokainen tuottaisi miljoonan vuodessa. Jo neljän vuoden työllä jokainen Pensylvanian asukas saisi tuloa 65 k€ vuodessa eikä tarvisi enää tehdä töitä :lol: Toki siihen tarvitaisiin kommunismin kaltaista yhteisomistajuutta :oXantia Activa Tct -96
CX 20 TRE -88 -> 22i projekti, CX 25 Prestige -84
GS X3 ZEV-projekti, C4GP 136 hdi A -07
C5 2.2 HDI 170 -08
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 19:04 
Käyttäjän avatar

Viestit: 847
Paikkakunta: Loimaa
Wesa kirjoitti:
Jo neljän vuoden työllä jokainen Pensylvanian asukas saisi tuloa 65 k€ vuodessa eikä tarvisi enää tehdä töitä :lol: Toki siihen tarvitaisiin kommunismin kaltaista yhteisomistajuutta :o
Siihenkö se sitten kaatuisi. Joku nappaisi liiveihinsä sen 65 k€ ja Pesnylvanian asukkaat olisivat työttöminä.Citroën C4 1,6 E-Hdi Exclusive BMP -11
Citroën 2CV AZ Berline -56
Citroën 2CV AZA -65
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 19:31 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1062
Paikkakunta: Järvenpää
Tarkoitin tuloa niiden voimaloiden sähköntuotosta, -plettaen että ne olisi sosialisoitu :D toki olemassa oleva terästeollisuus muuhun tarpeeseen pysyisi ja työllistävä vaikutus kohdistuisi ruostevyöhykkeelle vielä kymmeniksi vuosiksi silllä tahti ei voisi olla noin nopea.Xantia Activa Tct -96
CX 20 TRE -88 -> 22i projekti, CX 25 Prestige -84
GS X3 ZEV-projekti, C4GP 136 hdi A -07
C5 2.2 HDI 170 -08
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 08.11.2020 20:01 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2011
Paikkakunta: Päijät-Häme
Jostain syystä tuli mieleen ammoinen Neste-rallin mainos..
https://www.youtube.com/watch?v=mEW7Y4TjEag2x C5HDi Break erikoppaset, 2x Xantia Bk 19TD Aut & 2.0HDi, 3x BX 19 TZi Vaninaihio (2xAut), BX Van 18TD, BX4WD Break, BX Van D projekt, InvaBX 16TRS Aut; 3x2CV6. 2xVisa14TRS; XM 2,5TD Break; BX 18TD Break Aut + BX Van D Aut+XM 2,5TD BK
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 09.11.2020 01:28 

Viestit: 4147
Biden ei saa (presidentiksi päästyään) itse enää ikinä ajaa yleisillä teillä, ei edes entisenä presidenttinä (no eipä saa Trumppikaan) varapresidentillä ei ole kuin 6 kk karenssi, presidenteillä ikuinen.

Tässä tarina 1967 avo Corvetesta, "ainoa auto jota on rakastanut", Joe sai sen isältään häälahjaksi (Jay Leno's garage, varapresidenttikaudelta ja silloinkin ajettu suljetulla alueella)
https://www.youtube.com/watch?v=mP-hyDS ... &index=516


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 09.11.2020 14:34 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1454
Paikkakunta: Kuopio
Enpä odottaisi kuuta taivaalta vaikka Bidee voitti. Jos kerran rebuenemmistö senaatissa niin eihän siellä mikään maailmanparannus mene läpi.

Ainoat jännityksen aiheet tulevan kauden/kausien aikana on montako uutta sotaa Bidee ehtii aloittaa ja koska seniiliys pakottaa luopumaan kruunusta.C5 HDi 240 Tourer
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 09.11.2020 15:10 

Viestit: 380
aapo kirjoitti:
Säxä77 kirjoitti:
Onneksi sattui olemaan ranskalaista tislattua rypälejuomaa kaapissa!


Suruun vai iloon?


No jonkinlaiseen toiveikkuuteen, kun Valkoiseen taloon saataneen edes jotenkin henkisesti normaali ihminen. Ketutusjuomassa olennaista on määrä ja prosentit, asioiden juhlistamisessa maku on tärkeämpää!


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 15.11.2020 12:26 

Viestit: 509
Paikkakunta: NAKKILA
Washingtonissa on levotonta. Mielenosoittajat vellovat kaduilla Trumppia kannattamassa. Laitetaanko kansalliskaarti kaduille turvaamaan kaupungin asukkaita, tuskin.

Olisi korkea aika alkaa rakentaa uutta Valkoista Taloa sen surkuhupaisan muurin sijaan. Nykyisestä talosta ei paljonkaan jää jäljelle merijalkaväen tyhjentäessä taloon linnoittautuneet; Trumpin, hänen hallintonsa ja aseistautuneet kannattajansa.

Jossakin vaiheessa Trumpin lääkärit avaavat suunsa. En yhtään ihmettele jos kertovat Trumpin "koronatartunnan" olleen tarkoin varjeltu vaalitemppu empatian saamiseksi.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 15.11.2020 13:11 

Viestit: 974
Paikkakunta: Porvoo
xanpoke kirjoitti:
Washingtonissa on levotonta. Mielenosoittajat vellovat kaduilla Trumppia kannattamassa. Laitetaanko kansalliskaarti kaduille turvaamaan kaupungin asukkaita, tuskin.

Olisi korkea aika alkaa rakentaa uutta Valkoista Taloa sen surkuhupaisan muurin sijaan. Nykyisestä talosta ei paljonkaan jää jäljelle merijalkaväen tyhjentäessä taloon linnoittautuneet; Trumpin, hänen hallintonsa ja aseistautuneet kannattajansa.

Jossakin vaiheessa Trumpin lääkärit avaavat suunsa. En yhtään ihmettele jos kertovat Trumpin "koronatartunnan" olleen tarkoin varjeltu vaalitemppu empatian saamiseksi.

Huomaa että YLE:n näkyvyysalue kattaa myös Nakkilan..."There are two kind of countries,those who use metric system,and those who have landed on the moon"
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 15.11.2020 18:00 
Käyttäjän avatar

Viestit: 6510
Paikkakunta: Eurajoki

Profiili WWW
Ei siinä merijalkaväkeä tarvita, Salainen Palvelu hoitaa velvollisuutensa tammikuun 20. klo 12 eteenpäinkin...-=Citroën - Yhtä mukava kuin hyvä nojatuoli. Mutta parempi ajaa.=-
-=C5 2.0HDi 163 A Tourer '12|307 SW 1.6 16V '06|Subaru Forester 2.0D '09=-
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 16.11.2020 17:15 

Viestit: 509
Paikkakunta: NAKKILA
Northstar:
Huomaa että YLE:n näkyvyysalue kattaa myös Nakkilan...

Tottakai kattaa, myös monen muun kanavan näkyvyys-ja kuuluvuusalue kattaa Nakkilan. Täällä länsirannikolla limestyy sanomalehtiä laidasta laitaan, niitä myös luetaan. Millainen tilanne on Porvoossa, luetaanko teilläpäin muita lehtiä kuin Suomen Uutiset?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 16.11.2020 19:04 

Viestit: 974
Paikkakunta: Porvoo
xanpoke kirjoitti:
Northstar:
Huomaa että YLE:n näkyvyysalue kattaa myös Nakkilan...

Tottakai kattaa, myös monen muun kanavan näkyvyys-ja kuuluvuusalue kattaa Nakkilan. Täällä länsirannikolla limestyy sanomalehtiä laidasta laitaan, niitä myös luetaan. Millainen tilanne on Porvoossa, luetaanko teilläpäin muita lehtiä kuin Suomen Uutiset?

Kiitos kysymästä,ja mielenkiinnosta!
Meilläpäin on tainnut jo suurin osa väestä siirtynyt lukemaan uutisia verkosta,joten varsinaiset "sanomalehdet" ovat jäämässä pois,siis paperimuodossa.
Pidän itseäni ehkä jopa keskivertoa laajakatseisempana uutistarjonnan suhteen,tilaan m.m The Sun sekä Fox News uutiskanavia.
Aika paljon tulee seurattua myös kotimaisia julkaisuja.Ylen televisiokanavia aika harvoin,johtuen vihervasemmistolaisesta agendasta jota kyseinen kanava "tuputtaa".
Ja muuten,mitä tulee fantasioihin Valkoisen talon uudelleenrakentamisesta ja kansalliskaarteista ,niin pahoin pelkään että joudut pettymään.
Siihen ei kyennyt talossa ennen Trumpia asustellut puuvillanpoimija,eikä kykene myöskään Trumpin dementikko -seuraaja.
Enkä oikein usko siihenkään että sitikanomistaja Nakkilasta."There are two kind of countries,those who use metric system,and those who have landed on the moon"
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: trumppi hävisi
ViestiLähetetty: 16.11.2020 19:37 

Viestit: 3718
Paikkakunta: Lahti
Trumpilla jo tukka huolista harmaantui :lol: saattaahan se kyrsiä jos ei vaaleissa pärjää edes dementikolle.Kunniajäsen ;) BX 1.9 GTi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/2 [ 50 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: