Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 28.11.2020 17:25 

Viestit: 1216
Paikkakunta: Porvoo
Ajatus hankkia isompi kompressori ja rakentaa paineilmajärjestelmä autotalliin.Tässä tapauksessa tulisi siis kiinteät asennukset,eli putket katonrajaan ja tarvittavista kohdista alas työtasoille.Onko ajatuksia edullisesta helposti asennettavasta systeemistä?Meillä töissä (80 luvulla rakennettu tila) tuo on tehty rautaputkilla joihin kierteytetty liitokset ja T-kappaleet.Mutta on aika hankalan näköinen systeemi..Voisiko käyttää kuparisia vesiputkia?Helmiliitoksethan ovat aika kestäviä.."Haen rahoitusta tutkimukseeni: "Feministisen dialogin käyttö vm.1996 Citroen Xantian Ilmansuodattimen vaihdossa ja sen vaikutukset Norjan saamelaisyhteisöihin".Noin 500 000€ tarvittaisiin..
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 28.11.2020 17:35 
Käyttäjän avatar

Viestit: 4687
Paikkakunta: 05460 Hyvinkää
kaverille verstaalle on kaikki putkilinjat tehty muoviputkella , liitokset ovat myös muovia . useita ulosottoja jokaiselle paineilmaa tarvitsevalle kohteelle . koska kyseessä on korjaamo niin ilmalle on suuri tarve ja kompura on mitoitettu sen mukaan , ite ehdotin ruuvikompuraa ,mutta herra oli tapansa mkaisesti jääräpää ja valitsi kuitenkin mäntäversion kuivurilla . no melumäärä on sitten sen mukainen .

muoviputkia suosittelen . käsiteltävyys on helpompaa kuin metalliputkilla . ja kestää.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 28.11.2020 17:59 

Viestit: 1216
Paikkakunta: Porvoo
Tarkoittaa ilmeisesti muovisia vesiputkia?Minullakin tietysti tekisi ruuvikompuraa mieli,mutta hinta korkeahko,sitäpaitsi teen kompuralle oman tilan tallin ulkopuolelle säästääkseni tallin lattianeliöitä.Joten meteli ei haittaa.Tässähän on kyseessä harrastekäyttö,koska työpaikalla voin tehdä isommat hommat mihin vuorokauden aikaan tahansa."Haen rahoitusta tutkimukseeni: "Feministisen dialogin käyttö vm.1996 Citroen Xantian Ilmansuodattimen vaihdossa ja sen vaikutukset Norjan saamelaisyhteisöihin".Noin 500 000€ tarvittaisiin..
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 28.11.2020 18:54 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1457
Paikkakunta: The City of Häijää
Omaan talliin tehtiin ihan vesijohtoputkella LVI-urakoitsijan toimesta, eli sähkösinkitty teräsputki ja puristusliitokset. Systeemissä on sellainen innovaatio että pystysuora nousu kompuralta katonrajaan (reilu 3 metriä) on 2" paksuseinäistä putkea eli ulkohalkaisija 60,3mm. Paineilman tulo on sivusta ja pohjassa on vesityshana. Ilman virtausnopeus noin isossa putkessa on hidas ja putki aina hiukan kylmempi kuin tuleva paineistettu ilma. Toimii siis vedenerottimena ja varsin hyvin mielestäni toimiikin.DS 21 Pallas 1966, Xsara 1.8 Break 1998, C6 3.0 Exclusive 2006
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 29.11.2020 11:25 

Viestit: 991
Tuollainen löytyi; https://www.theseus.fi/bitstream/handle ... sAllowed=y

Opinnäytetyössä on eri laitteitten kulutuslukuja ja periaateratkaisuja. Kondenssiveden poisto ja linjaston rakentaminen niin, että sen kuntoa pystyy tarkastamaan oli ainakin multa unohtunut juttu. Päivän teemoihin liittyvä asia, virukset, niiden koko on yksi pienimmistä partikkeleista, mitä taulukoissa mainitaan.Mistä sais Sitikan? Ne viedään käsistä?
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Ilmaa talliin
ViestiLähetetty: 29.11.2020 12:34 

Viestit: 1216
Paikkakunta: Porvoo
Sitruunaseppä kirjoitti:
Tuollainen löytyi; https://www.theseus.fi/bitstream/handle ... sAllowed=y

Opinnäytetyössä on eri laitteitten kulutuslukuja ja periaateratkaisuja. Kondenssiveden poisto ja linjaston rakentaminen niin, että sen kuntoa pystyy tarkastamaan oli ainakin multa unohtunut juttu. Päivän teemoihin liittyvä asia, virukset, niiden koko on yksi pienimmistä partikkeleista, mitä taulukoissa mainitaan.

Huh,huh..On ainakin aika perusteellinen selvitys.. :D
En ehkä tarvitse ihan noin korkeateknologista laitteistoa.."Haen rahoitusta tutkimukseeni: "Feministisen dialogin käyttö vm.1996 Citroen Xantian Ilmansuodattimen vaihdossa ja sen vaikutukset Norjan saamelaisyhteisöihin".Noin 500 000€ tarvittaisiin..
Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Aakku ja 12 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: