Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/2 [ 45 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 00:17 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2003
Ökyvarakkaalla kaverillani on mielenkiintoinen ongelma uuden tyttökaverinsa kanssa. Kaveri ajattaa ajokorttia bimbolle, mutta on tullut selväksi että minkä tahansa vaaratilanteen eteen tullessa reaktio on: kädet irti ratista -> silmät kiinni -> huuto "iiiik!".

Nyt tarvis sitten kuulemma löytää auto jolla ei tuo bimbo pääse tappamaan liikaa ihmisiä ainakaan vahingossa. Kysymys tietäjille - missä kohtuuhintaisissa (käytetyissä) autoissa on automaattitäysjarrutus pysähdyksiin asti jos jalankulkija hyppää eteen tai edellä oleva auto jarruttaa? Muuten ei taida uskaltaa päästää koskaan rattiin tuota sinänsä hyvinkin kaunista mutta erikoisen bimboa naista.

Eräs suositteli Volvon XC60-sarjaa sillä "Active Safety"-paketille, siinähän on nuo hätäjarrutukset stoppiin asti. Onko muita, onko suosituksia?Piilossa harrastus on kuin kaappijuoppoutta.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 00:28 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1557
Paikkakunta: Tampere
KatapulttiKommenttini sisältävät henkilökohtaisiin kokemuksiini ja yleiseen elämänkatsomukseeni perustuvaa tietoa, josta johtuen virheiden mahdollisuus ei ole poissuljettu, joskin kokonaisuuden huomioiden vähäinen.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 09:28 

Viestit: 3543
Riippuu tietysti paikasta ja ajomääristä, mutta noilla parametrellä määritellen helppo valinta (kunnes tulee toimivat automaattiohjaukset, enkä usko että vaikka talven lumisateessa hyvin toimivaa hetkeen tuleekaan):
Takseissa on sellainen automaattijarrutusominaisuus vakiona, ei tarvitse edes välttämättä ostaa itselle vaan voi vuokrata hetkeksi. Tosibimboille on myös tulossa ainakin Tallinnaan suomalainen valopilkku-sovellus (Olikohan Tulikalle), jossa ei tarvitse edes itse tietää mistä herää vaan voi tilata taksin "tuu hakeen, mää oon täällä". (edellyttää tietysti että osaa käyttää puhelinta jotenkin)

Muutenkin noihin saa erilaisia kortteja tai voi erikseen hieroa sopimuksia yhden kuskin kanssa.

Polkupyörä ja julkinen liikenne on myös ihan sopiva valinta joillekin yksilöille, itse en olisi aikoinaan uskonut että voi olla sellaisia kuskeja jotka ei kertakaikkiaan pärjää muiden joukossa, mutta olen parin kyydissä istunut, joiden kyytiin en mene toiste - no eipä nekään ketään ole tappaneet, peltiä on kyllä saatu rutattua melkoisesti kilometrimääriin nähden.

Periaatteessahan inssiajon pitäisi karsia "kelvottomat", mutta käytännössä ei, eli melkein kaikki aloittelevat ovat vähän onnettomia, mutta onneksi paranevat nopeasti tai muutamassa vuodessa harjoittelemalla. Mutta millaisia kuskeja mahtaa olla ne jotka tuurilla pääsevät läpi kymmenennen yrityskerran jälkeen? Ja kai näissä .".. Huonoin kuski" -realitysarjoissa on niitäkin jotka läpäisivät inssin ekalla?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 09:56 

Viestit: 1383
Tuossa aloituksessa on jotain pahasti ristiriidassa, ökyvarakas/kohtuu hintainen käytetty? :)
Bimbollahan täytyy olla joitain muita ylivoimaisia avuja, joten keskittyisin pelkästään sen "pesän" pysymiseen hengissä hinnalla millä hyvänsä!
Parasta mitä rahalla saa, kaikilla avustimilla, niin bimbo pysyy toimintakuntoisena! :lol:


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 10:02 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1142
Paikkakunta: Helsinki
Nissan Qashqai 1.2 Xtronic Business 360 Leather. Löytyy kaikki kuviteltavissa olevat turva- yms. varusteet, kaistavahdit, törmäyksen estot, kamerat auton ympäri 360 ast, tutkat molemmissa päissä, aktiivinen taskuparkkeeraus (kädet irti ratista ja auto parkkeeraa itse itsensä), kuolleen kulman vahti kaistaa vaihdettaessa, kiinteä navari... Ja jakkaratkin saat vielä valita joko mustaa liukasta nahkaa tai vaaleaa, hieman pitävämpää alcantaraa. Autom.vaihteisena valitset vain haluatko mennä eteen vaiko taaksepäin ja portaaton vaihteisto vie hienostuneesti perille. Koko paketin hinta met.väreineen jää uutenakin alle 30k ja ihan omasta kokemuksesta (par'aikaa tuollainen on itselläni koeajossa) niin on perfect paketti ettei tosikaan! 8-)Nissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 17:34 

Viestit: 3303
Paikkakunta: Lahti
HiTec kirjoitti:
Nissan Qashqai 1.2 Xtronic Business 360 Leather. Löytyy kaikki kuviteltavissa olevat turva- yms. varusteet, kaistavahdit, törmäyksen estot, kamerat auton ympäri 360 ast, tutkat molemmissa päissä, aktiivinen taskuparkkeeraus (kädet irti ratista ja auto parkkeeraa itse itsensä), kuolleen kulman vahti kaistaa vaihdettaessa, kiinteä navari... Ja jakkaratkin saat vielä valita joko mustaa liukasta nahkaa tai vaaleaa, hieman pitävämpää alcantaraa. Autom.vaihteisena valitset vain haluatko mennä eteen vaiko taaksepäin ja portaaton vaihteisto vie hienostuneesti perille. Koko paketin hinta met.väreineen jää uutenakin alle 30k ja ihan omasta kokemuksesta (par'aikaa tuollainen on itselläni koeajossa) niin on perfect paketti ettei tosikaan! 8-)


Jekkerin ökyvarakkaan kotimaassa tuolla rahalla saattaa saada vähän muutakin :(Xantia Break 1.8 16V-99 BX 1.9 GTi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 18:05 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1557
Paikkakunta: Tampere
Lähtökohta on surullinen, koska ökyvarakkuudestaan huolimatta fiksujen ja toimintakykyisten naisten tapaaminen ei kaverilta jostain syystä onnistu. Voi tietenkin olla, ettei siihen ole kuitenkaan edes halua, jos oma ego ei kestä naisen paremmuutta missään muussa kuin ulkonäössä. Tämä herättää epäilyksen myös Jekkerin kaveripiirin koostumukseen, ovatko hekin olemassa vain Jekkerin ylivertaisuutta todistaakseen ja korostaakseen?
Aikuinenkin ihminen, jopa nainenkin kykenee useimmiten oppimaan uusia asioita ja toimintamalleja, varsinkin jos ne ovat verraten yksinkertaisia, kuten autolla ajaminen. Kyse on vain riittävästä määrästä harjoituksen toistoja, joka tietenkin vaatii edes jonkilaista tavoitteellisuutta, itsekuria ja päämäärätietoisuutta.
Jos 10000 toiston jälkeen ei ole oppimistuloksia havaittavissa, kannattanee keskittyä jäljellä olevan ulkonäön ylläpitämiseen ja mahdollisimman varakkaan pölhön kanssa lisääntymiseen turvatakseen tulevaisuutensa.Kommenttini sisältävät henkilökohtaisiin kokemuksiini ja yleiseen elämänkatsomukseeni perustuvaa tietoa, josta johtuen virheiden mahdollisuus ei ole poissuljettu, joskin kokonaisuuden huomioiden vähäinen.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 18:37 

Viestit: 87
Paikkakunta: Kangasala
Les Excentriques kirjoitti:
...mahdollisimman varakkaan pölhön kanssa lisääntymiseen turvatakseen tulevaisuutensa.

Lajin säilymisen kannalta tuo ei ole suositeltava toimintamalli. Bimbous saattaa olla periytyvää. On toki mahdollista että kyseessä on opittu/näytelty ominaisuus jota käytetään varakkaiden pölhöjen koukuttamiseen.

Mutta alkuperäiseen ongelmaan ehdotan ratkaisuksi jotain tällaista: http://www.leikkikauppa.fi/Polkuauto-sininen. Suojelee sivullisia huomattavasti tehokkaammin kuin raskaammat ratkaisut.

K-a-r-i


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 18:51 

Viestit: 1383
Meillähän on kuitenkin hyvin pieni otanta ko. henkilön bimboudesta! Jos näin kuitenkin on, toivottavasti ystävät ovat kertoneet huomionsa, ettei tarvitse täältä lukea ystävien mielipidettä tyttöystävästään?
Oletettavasti kuitenkin valitsee ystävänsäkin samalla perusteella, jotta ei tule liikaa hajontaa ihmisistä ympärillä? :shock:


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 19:01 

Viestit: 1073
Paikkakunta: Turku
Jotenkin haisee misogynia taas tässäkin ketjussa :roll:Ennen oli Sitikka, nyt vain Väärämmerkkinen Japaninmersu

Assumption is the mother of all fuck ups.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 19:45 

Viestit: 87
Paikkakunta: Kangasala
vibes kirjoitti:
Jotenkin haisee misogynia taas tässäkin ketjussa :roll:

Ei välttämättä. Ketjussa on kai yksi henkilö jonka tuntee tapauksen ja määritteli keskustelussa käytetyn terminologian. Jos kortin ajaja olisi mies, ei puhuttaisi bimbosta vaan jostain muusta yhtä hellyttävästä. Pointti lähinnä että samalla kyvykkyystasolla operoivia ihmisiä löytyy kummastakin sukupuolesta, heistä vain käytetään eri nimityksiä. Keskustelussa ei puhuta kokonaisuutena kummastakaan sukupuolesta.

Jos aloittajan aloitus kipale on kirjaimellinen totuus (käden irti ratista, silmät kiinni ja iik) niin ei liene liioiteltua suositella autoilijakandidaattia pysymään poissa liikenteestä. Ei siinä ole mitään misogyynistä, ainoastaan pieni huoli kaikkien muiden turvallisuudesta.

K-a-r-i


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 19:54 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1557
Paikkakunta: Tampere
vibes kirjoitti:
Jotenkin haisee misogynia taas tässäkin ketjussa :roll:
Mä ainakin vihaan ja pilkkaan tasapuolisesti kaikkia rotuun, uskontoon, sukupuoleen, syntyperään ja mielipiteeseen katsomatta. :DKommenttini sisältävät henkilökohtaisiin kokemuksiini ja yleiseen elämänkatsomukseeni perustuvaa tietoa, josta johtuen virheiden mahdollisuus ei ole poissuljettu, joskin kokonaisuuden huomioiden vähäinen.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 21:41 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2003
Les Excentriques kirjoitti:
Tämä herättää epäilyksen myös Jekkerin kaveripiirin koostumukseen, ovatko hekin olemassa vain Jekkerin ylivertaisuutta todistaakseen ja korostaakseen?


Eivät ole. En ole läheskään kaikissa asioissa ylivoimainen kaveripiiriini verrattuna. Löytyy paljon esimerkiksi vielä paremmalla muistilla ja laajemmalla historiatietoudella varustettuja kamuja. Myös viisaampia löytyy. Fyysisesti kovempikuntoisia myös. Parempia tarkka-ampujiakin löytyy, yksikin on oikein practical shooting-harrastaja. Paljon suositumpia naistenmiehiä löytyy, yksikin kaveri on jopa Playboy Eestin entinen päätoimittaja.

Joku itki misogyniaa, tätä uutta muotivöpötystä. Voi voi. Eihän tässä oteta mitään kantaa sukupuoleen sinänsä. Löytyy miehistäkin kuskeja joille ei olisi koskaan pitänyt korttia antaa.Piilossa harrastus on kuin kaappijuoppoutta.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 18.08.2016 22:13 

Viestit: 3303
Paikkakunta: Lahti
Jos se bimbous on peräisin vaan väärästä ajoneuvomerkistä, kaikilla ei vaan voi onnistua, tunnen useammankin naisen jotka ajaa japanilaisella kuin pullopersesiat ja pari bemaristia jotka antaa sille vehkeelleen monoa aika "äijämäisesti" auton pysyessä silti ehjänä :mrgreen:

Vai onko valinnoilla jotain osuutta asiaan :roll: ja ainahan voi vaihtaa muijaa.Xantia Break 1.8 16V-99 BX 1.9 GTi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 08:16 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1142
Paikkakunta: Helsinki
Xari kirjoitti:
ja ainahan voi vaihtaa muijaa.

Vaan niin tuossa kuin autonkin valinnassa, silmä ja järki eivät ole useinkaan samaa mieltä valinnan kohteesta :DNissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 09:24 

Viestit: 3543
HiTec kirjoitti:
Xari kirjoitti:
ja ainahan voi vaihtaa muijaa.

Vaan niin tuossa kuin autonkin valinnassa, silmä ja järki eivät ole useinkaan samaa mieltä valinnan kohteesta :D

Tai jos miettii ökyvarakkaan kannalta, niin millaisia kavereita sillä on kun ne menee internettiin juoruilemaan tyttöystävästä?

Tuon kun kai olisi voinut kysyä kertomatta yhtään mitään sosiaali/parisuhdestatuksesta tai sitten vaikka vaan ihan itse googlata?Tai voi olla että kaveri tietää että kysellään, mutta ainakaan itse en tykkäisi lukea/kuulla tyttöystävästä netistä kyselyjä: millainen auto sopisi kaverini tyttöystävälle joka on...(mitä sitten ikinä onkaan)?

Aika monella automerkillä on joku, mutta jalankulkijoilla noita ei kauheasti ole testattu. Euro NCAP on testannut ihan muutaman ja ilmoittaa kaksi eri luokkaa riippuen onko turvavaruste vai ei:
http://euroncap.synapticdigital.com/lat ... b5684fd2b9
(Toyota ja Suzuki oli ainakin jo noissa tämän kevään testeissä)

Ja yleisesti joku systeemi on saatavilla moniin autoihin, mutta niiden testit on enemmänkin kesäkeli, puhdas kuiva asfalttitasonko (tyyliin lentokenttä) ja silti youtube on täynnä epic fail videoita tilanteista, mutta aika paljon ne on kehittyneet ihan parissa vuodessa.

Yritin ihan pikkusen lukea sanotaanko niissä yhtään mitään toiminnasta liukkaalla, mutta ei ainakaan niissä mitä luin (kaikki testivideotkin on kuivalla viime hetken täysjarru ja pysähtyy just ennen tai vähän kolahtaakin, kai tietysti ABSistä saisi jotain palautetietoa kerättyä etukäteenkin liukkaudesta?)


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 10:41 

Viestit: 3303
Paikkakunta: Lahti
olli__o kirjoitti:
Tai jos miettii ökyvarakkaan kannalta, niin millaisia kavereita sillä on kun ne menee internettiin juoruilemaan tyttöystävästä?


Sellaista tämä ökyvarakkaan elämä on, koko ajan saa pelätä milloin joku (entinen) kaveri myy kaikki perhesalaisuudet 7-päivää lehdelle :lol:Xantia Break 1.8 16V-99 BX 1.9 GTi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 12:32 

Viestit: 77
Minäkin olisin kyselevinäni "kaverin puolesta" jos minulla olisi tuollainen ongelma... :lol:

Olisi kyllä hyvä jos olisi palvelu josta voisi tuommoisen "automaattinen hätäjarrutustoiminto" tms. perusteella etsiä erilaisia automalleja. Nettiautossa ja Autotallissahan on erilaisia hakuperusteita mutta eiväthän ne täydellisiä ole eivätkä sisällä kaikkia uusia ominaisuuksia mitä nykypäivän autoista löytyy. Toisaalta, kyllähän automyyjät tarjoavat mieluusti omia vaihtoehtojaan lähettää vaikkapa yhden sähköpostiviesti kerralla useampaan osoitteeseen. Autoon käytettävän rahan määrä kyllä kuulostaa vähän pieneltä vaikka "ensiautosta" kyse onkin. Onko tarkoitus kuitenkin hankkia ihan vain Suomesta "normaaleilla" suomalaisilla veroilla?

Monesti tulee kyllä arvioitua ihmisten oppimisominaisuuksia runsaasti alakanttiinkin. Uskon että "100%" bimbokin saattaa osoittautua paljon taitavammaksi kuljettajaksi kuin alussa vaikuttaa. Nykyaikaiset autot ovat lisäksi vallan helppoja ajettavia ja tekniikkaan ja teknisiin asioihin ei tarvitse välttämättä nykyään enää paljon keskittyä niin aivo-, käsi- ja jalkakapasiteettia riittää hyvin nimenomaan liikenteeseen keskittymiseen. Itse kyllä kuvittelisin aloittavani etsinnän jostain hybrideistä, jos olisin "ökyvarakas", tai edes "varakas" ja vastaavassa vaikeassa ja vaativassa tilanteessa.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 12:45 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1142
Paikkakunta: Helsinki
jukkanen kirjoitti:
Autoon käytettävän rahan määrä kyllä kuulostaa vähän pieneltä vaikka "ensiautosta" kyse onkin. Onko tarkoitus kuitenkin hankkia ihan vain Suomesta "normaaleilla" suomalaisilla veroilla?

Kuten jo sanoin, TUOSSA on kaikki mahd. avustimet, turvavehkeet, yms. mutta silti hinta jää vielä kotimaisten verojenkin jälkeen alle 30k€ 8-)Nissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 13:02 

Viestit: 77
HiTec kirjoitti:
jukkanen kirjoitti:
Autoon käytettävän rahan määrä kyllä kuulostaa vähän pieneltä vaikka "ensiautosta" kyse onkin. Onko tarkoitus kuitenkin hankkia ihan vain Suomesta "normaaleilla" suomalaisilla veroilla?

Kuten jo sanoin, TUOSSA on kaikki mahd. avustimet, turvavehkeet, yms. mutta silti hinta jää vielä kotimaisten verojenkin jälkeen alle 30k€ 8-)


Onko tuossa "automaattitäysjarrutus pysähdyksiin asti jos jalankulkija hyppää eteen"? Minä tämmöisenä puolinäköisenä en siitä saanut selvää. :(
---
edit:
---
Näköjään Kia Sportageenkin saa lisähinnalla "EX Premium Safety Packin", joka sisältää mm. sen automaattijarrutuksen jalankulkijankin tunnistaessaan. Taitavat vain olla käytettynä vielä aika harvassa...? Muuten kai se menisi siinä missä joku Nissanikin?

http://www.nettiauto.com/uudet-autot/kia/sportage/116135


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 13:22 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1142
Paikkakunta: Helsinki
jukkanen kirjoitti:
Onko tuossa "automaattitäysjarrutus pysähdyksiin asti jos jalankulkija hyppää eteen"? Minä tämmöisenä puolinäköisenä en siitä saanut selvää. :(

Yep ja kaveri tuossa sitä vahingossa omalla X-Trailillaan testasikin. Tosin nopeutta oli luokkaa 80km/h ja kyseessä peräänajo, joka siis tuon järjestelmän ansiosta jäi tapahtumatta, ainakin sillä kertaa :)Nissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 13:41 

Viestit: 77
Kyllä minäkin huomasin että siinä on automatiikka peräänajojen varalta, mutta entä jalankulkijoita? :shock:


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 13:50 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1142
Paikkakunta: Helsinki
jukkanen kirjoitti:
Kyllä minäkin huomasin että siinä on automatiikka peräänajojen varalta, mutta entä jalankulkijoita? :shock:

Onko noissa sitten eroa? :? Varsinkin ottaen huomioon että autossa on myös kaiken ympärillään liikkuvan havainnointi, pimeän kulman tutkat mukaanlukien ja hitaammissa vauhdeissa se jopa huutaa jos 360 kameran alueella jokin liikkuu. Toki etu/takatutkat sitten huutaa jos jotain on lähellä kuten muissakin autoissa, mutta tosiaan tuo liikkeen havainnointi kuuluu tuohon myös mukaan 8-)

Tosin se tuossa hieman hämää että autossa on peräänajon estin, sekä kaistavahti ja nop.rajoitusten tunnistin, jolloin siinä on siis jonkin sortit tutkailukin tuonne etumaastoon, on sitten kameralla tahi tutkalla mutta kuitenkin. Ja silti siinä ei ole adaptiivista cruisea :(Nissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 13:57 

Viestit: 77
Kyllä siinä monella saattaa ollakin alussa kädet pystyssä kun tuommoinen alkaa kaikesta mahdollisesta varoitella erilaisilla äänimerkeillä ja visuaalisilla efekteillä?

Mutta ei minulle kyllä selvinnyt onko tuossa semmoista automaattijarrutusta jalankulkijoitten varalta vai ei. Tytär saa (toivottavasti) kohta puoliin ajokortin. Pitäisiköhän hänenkin autossaan olla semmoinen. Blondi hän kyllä on, mutta ei bimbo, ainakin sillä perusteella että kevari (+varusteet) ovat pysyneet siistinä ja ehjinä... Mutta eihän vara venettä kaada ja kukapas sitä ei rakkaimmilleen parasta mahdollista turvallisuutta haluaisi?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Auto 100% bimbolle alle 30.000 eur?
ViestiLähetetty: 19.08.2016 14:30 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2003
HiTec kirjoitti:
jukkanen kirjoitti:
Kyllä minäkin huomasin että siinä on automatiikka peräänajojen varalta, mutta entä jalankulkijoita? :shock:

Onko noissa sitten eroa? :? Varsinkin ottaen huomioon että autossa on myös kaiken ympärillään liikkuvan havainnointi, pimeän kulman tutkat mukaanlukien ja hitaammissa vauhdeissa se jopa huutaa jos 360 kameran alueella jokin liikkuu...


On niissä aika iso ero. Tuo peräänajojen automaattijarrutus toimii yleensä eri tekniikallakin, käyttäen periaatteessa vakionopeustutkan kaltaista laitetta. Jalankulkijoiden kohdalla jarrutus perustuu yleensä videokameroista saatavan kuvan keinoälykkääseen tulkintaan. Ja ei, eivät toimi nykyäänkään halvemmissa vehkeissä kovinkaan hyvin:

https://www.youtube.com/watch?v=pHhHAuWodUA

Juuri tämän vuoksi kysynkin kokemuksia porukoilta, että onko tiedossanne autoja joissa tuo todella toimisi, tuohon noin 30k hintaluokkaan. Uusissa noin 100.000 euron luksusautoissa sellainen varmaan on ja toimii (joillain merkeillä), mutta hulluko nyt niin kallista autoa ostaa.Piilossa harrastus on kuin kaappijuoppoutta.
Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/2 [ 45 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: