Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/10 [ 226 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 03:19 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2666
Mietin että pitäisikö tämä kirjoittaa englanniksi, koska tämä tuottaa maailmanlaajuista päävaivaa. Mutta menköön nyt suomeksi, kielitaidottomat etsiköön brittiohjeet muualta.

Niin. Monet ovat tilanneet sitikoiden käpistelyä varten ebaysta Lexia/Diagbox -paketin kaapeleineen noin satasen hintaan.

Diagbox itsessään on häkellyttävän hitaasti toimiva uudehkojen ja uusien Citroen/Peugeot-autojen diagnostiikkasoftapaketti, joka osaa myös käynnistää Lexian (joka on ällistyttävän hitaasti toimiva vanhempi Citroen/Peuget-autojen...). Diagbox ei osaa suoraan käpistellä noita vanhempia tapauksia, esimerkiksi C5 I:sta, vaan käynnistää aina Lexian sitä varten luettuaan vain auton VIN-koodin kaapelia pitkin.

Uusimmat paketit tarjoavat softat Diabbox 7.24:n asti. Itse päätin ottaa hankkeeksi asentaa Diagbox 7.02 toimivaksi ja käpälöidä C5 V6 I:stä sillä.

Käyttöjärjestelmä:

Diagbox toimii itsessään 64-bittisellä windows 7:lla, samoin väliboksin ajurit, mutta Lexia ei käynnisty ollenkaan. Eli jos vanhempia sitikoita haluaa räplätä, 64-bittisellä ei se onnistu.

32-bittisellä windows 7:lla kaikki tuntuu toimivan.

XP:ssä virtualboxissa kaikki tuntuu toimivan (rajoituksin, ks alla).

Asennus:

Windows 7:lla asennus oli hidas mutta yksinkertainen, siihen löytyy juutuubista oikein ohjevideoita, ja ostetun laitteen mukana tulee asennusohjeet yleensä myös dvd:llä. Ajurit väliboksille asentuivat taustalla ihan oikein ilman mitään erikoistoimenpiteitä ainakin minulla - boksi piti vaan olla kytketty ennen setupin käynnistystä. Laitoin itse asennuksen jälkeen seiskan ajamaan diagboxin aina "xp-moodissa", en tiedä onko tämä tarpeen, en viitsinyt kokeilla paljaaltaan ajoa.

XP:llä virtualboksiin asennus kesti nopeallakin koneella tuntitolkulla. USB-laite eli se väliboksi pitää ensin "aktivoida" virtualboksissa näkyväksi sieltä devices -> usb -menusta, sieltä pitää löytää kytkettävän laitteen usb-tunnus (numerosarja). Helpointa on kokeilla mikä laite sinne ilmestyy lisäksi kun tuo väliboksi kytketään koneeseen. Muuten asennus samoin kuin seiskalla, ongelmaton, mutta ajurit eivät asentuneetkaan ihan automaattisesti. Ruutuun pomppaa diagbox-asennuksen aikana muutaman kerran niitä ajuriasennusikkoita, niihin pitää klikkailla oletuksen mukaisesti nextiä ja OK - silloin xp osaa lopulta hakea ajurit siltä asennus-dvd:ltä jossa ne pitäisi olla - minulla oli. Jos ei ole, ajurinmetsästys alkaa.

Käyttö:

Ei muuta kuin väliboksi samaan usb-porttiin kiinni missä se asennuksen aikana oli, ja toimeen.
Tämän jälkeen Virtualboksin kanssa ennen diagboxia pitää aina tehdä se devices->usb->väliboksi -rumba.
Sitten vaan diagbox käyntiin. Ruutuun pölähtää tuhoton määrä palomuuri- ja virustutka-ikkunoita, niissä pitää valitettavasti kaikki klikata sallituksi. Kikka 6: ja kiireesti, jos odottaa liian kauan, diagbox siellä alla ehtii kaatua / mennä mikämikämaa-tilaan.

Diagbox käynnistyy. Valikoista sinne auton valintaan, ja tässä siis esimerkkinä C5 I. Kun auton tarkka malli on valittu,
diagbox lukee autosta väliboksin kautta VIN-koodin, jos kaikki on kunnossa. Jos ei lue, ei muutta kuin diabbox kiinni, koneen boottausta, usb-laitteen sisään ja ulos tökkimistä, ja uudelleen yritystä. No, kun VIN-koodi on luettu, ruutuun tulee kysymys RPO-koodista. Mistä he... RPO-koodista? Tämä on tuotantopäivämääräkoodi, joka on piilotettu pidemmän numerosarjan sisään vanhemmissä C5:ssä. Kyseessä on ylin numerosarja tarrassa, joka sijaitsee rengaspainetarran alla kuskin oviaukon holvissa. Siellä on 5 numeroa ja kirjaimia sen jälkeen - tuo RPO on ne numerot poislukien ensimmäinen, esim jos ylin rivi siellä tarrassa on 09333EFS/D niin RPO on 9333. Se sitten kirjoitetaan tuohon RPO-kenttään diagboxiin. Muuten ei toimi oikein kaikki ecujen säädöt. Loogista! Kikka 6.

Mutta nyt tilanne menee kriittiseksi. Ruutuun tulee työkaluvalinta, siellä on valittavissa Lexia ja Scanbox. (Scanbox on pelkkä moottorin analysointiin tarkoitettu väline). Kikka 6: Ennen kuin Lexia-nappia painetaan, pitää väliboksi vetäistä irti usb-portista - odottaa 6 sekuntia - tökätä uudelleen sisälle - odottaa 6 sekuntia (ja virtualboksissa aktivoida uudestaan usb-laite!!) - ja vasta sitten painaa lexia-nappulaa. Jos yritetään suoraan käynnistää lexia, se (ensin minuutin käynnistyttyään) ilmoittaa, että "The communication card is incorrectly initalized. The tool must be restarted.". Mutta jos siis laite käytettiin tässä välissä irti, Lexia mahdollisesti käynnistyy oikein. Võila!

Lexia kaatuu silloin tällöin, joten täytyy olla tarkkana mitä yleensä lähtee säätämään. Itse en lähtisi esimerkiksi Ecujen softapäivityksiä tekemään tällä kopio-lexialla, jos se kaatuu oikeassa vaiheessa, ecu on sitten pimeä pysyvästi.

Yleisenä ohjeena niin Lexian kuin Diagboxin käyttöön: ne ovat todella epäresponsiivisia käyttää, näppäimenpainalluksen jälkeen voi mennä helposti 30 sekuntia tai minuuttikin, että mitään näkyvää ei tapahdu. Jos lähtee nappulaa painamaan uudestaan ja panikoimaan, softa kaatuu melko kivuttomasta. Esim tool selectionissa Lexia-nappia painettaessa saa odottaa helposti minuutin, ennen kuin lexian oma ikkuna ilmestyy ruutuun. Ja mitään progress baria jne ei tule, pitää vaan odottaa ja toivoa että jotain tapahtuu. Sama pienemmässä mittakaavassa myös lexian sisällä, jokaisen napinpainalluksen jälkeen sekuntitolkulla odotusta. Ei pidä hätiköidä vaan odottaa vaan, kertapainallus riittää.

Näillä parametreillä normaali tietokoneperussivistynyt ihminen saa kaiken asennettua ja Lexian pyörimään noin kolmen tunnin kuluttua asennuksen aloittamisesta. Minulla lisäaikaa tuhraantui virtualboxin asenteluun ja konfigurointiin (piti laittaa sinne lisää näyttömuistia ja työmuistia, laitoin 128MB näyttömuistia ja 2GB työmuistia oletukseksi), sekä noiden kikka kuutosten selvittämiseen.

No, tulipahan kirjoitettua. Toivottovasti joku saa tästä jotain irti joskus.Miehellä on elämässään yksi suuri valinta; harrastaako huonoja naisia vai huonoja autoja.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 12:43 

Viestit: 253
Tuon aikaavievän tietokonepelleilyn takia pakkasin mun kiinanlexian aikanaan takasin laatikkoon ja heitin kaappiin. Enkä ole sen jälkeen koskenut. Täysin jonninjoutava ostos.Citroën GSpecial -77 "Africa", DSuper -74, DSuper -71/72, Xantia Activa C.T. -98.
(Henry J -53 x 2, Chrysler Coupe -36, K-55 1955 (mp), Škoda Octavia -19)
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 13:07 
Käyttäjän avatar

Viestit: 7547
Paikkakunta: Eurajoki

Profiili WWW
Ei mulla vaan noin vaikeeta ollut, eikä kyllä toimi ohjelmatkaan mitenkään hitaasti :)

älkää leikkikö niillä virtuaalikoneilla vaan puhdas 32bit XP tota varten vaan reilusti.-=Citroën - Yhtä mukava kuin hyvä nojatuoli. Mutta parempi ajaa.=-
-=C5 2.0HDi 163 A Tourer '12|C5 2.0HDi 163 A Tourer '11|Dyane 4 '74|
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 13:14 

Viestit: 287
Teuski kirjoitti:
Ei mulla vaan noin vaikeeta ollut, eikä kyllä toimi ohjelmatkaan mitenkään hitaasti :)

älkää leikkikö niillä virtuaalikoneilla vaan puhdas 32bit XP tota varten vaan reilusti.

Näin on, noita vanhemman polven kannettavia löytyy suhkot halvalla. Oma rakennettu miniläppäriin, tehot riittää hyvin. Eikä asennuskaan ollut paha.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 13:25 
Käyttäjän avatar

Viestit: 7547
Paikkakunta: Eurajoki

Profiili WWW
Mä en ole tuota vielä käyttänyt kuin ykköskoppaisissa vitosissa ja versio on diagbox 6.0x .

Ensin virrat päälle autoon ja piuhat kiinni autoon ja koneeseen. Diagbox auki, siitä valitaan ensin merkki, sitten malli ja sen jälkeen näyttää VIN:n ja kysyy RP-numeroa. Sen jälkeen aukeaa lexia, joka herjaa jotain restart toolia jolloin pitää käyttää usb-liitin irti ja painas enterill eteenpäin. '03 ja '04 mallit on pyytänyt ajovalot päälle jotta saadaan yhteys BSI:n oikein, '02 ei. Siinä se lexia sitten on valmiina käyttöön ;)-=Citroën - Yhtä mukava kuin hyvä nojatuoli. Mutta parempi ajaa.=-
-=C5 2.0HDi 163 A Tourer '12|C5 2.0HDi 163 A Tourer '11|Dyane 4 '74|
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 23:01 

Viestit: 27
DS Marko. Laitas viesti jos se laatikko sisältöinee on vielä tallessa niin laitetaan kierrätykseen?Xantia 1.8 16v Break -99
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 23:25 

Viestit: 725
Paikkakunta: Riihimäki
Kiitos hyvästä ohjeesta. Toivottavasti ei ole noin hankalaa kun viimein joskus ostan oman Leksan, mutta asennan sen XP:lle.
Laittakaa vielä vinkkejä mistä olette omanne hankkineet, ostopaikkoja on useita.Peugeot 508 SW allure BlueHdi 180 ’16
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 17.11.2013 23:41 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1292
Paikkakunta: Espoo
Kiitos paljon hyvistä ohjeista.

Xp on hiukan hankala käyttis, kun sen tuki loppuu vuoden 2014 aikana. Lisäksi valmista virtuaalipakettia ei saa home versioihin, pitää asentaa siis omasta päästä.

Valmis xp rauta olisi paras, mutta toimivat kannettavat tuntuvat maksavan puolet nykyaikaisen raudan hinnasta.

Lexian jakelu, asennus ja käyttö on niin huikeaa, että se saa ihan oman reaalikoneensa, kunhan saan sen ensin toimimaan..."Viisas ihminen ei joudu tilanteisiin, joista älykäs selviytyy, mutta kummalla on kivempaa?"

Cx 25 Gti turbo, 2 X XM V6-24 3 x XM V6-12, C5 2,0 16v Exc. T., C6 2,7 exc. , renault midliner 1991, renault master Maxi 2008
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 18.11.2013 00:22 
Käyttäjän avatar

Viestit: 3152
Paikkakunta: Nummela
xp.ssä pelaa kyl hyvin,käynnistyminen on hidasta mut sitten toimii. itsellä xp-kone joka tuli lexian mukana.
Miksi ihmeessä käyttää virtuaalipakettia ku xp kannettavia on tori täynnä,alta satkun saa jo valita minkä ottaa.Black Van BX 1.9D -90 Megane 1.9dci -10
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 18.11.2013 07:40 
Käyttäjän avatar

Viestit: 7547
Paikkakunta: Eurajoki

Profiili WWW
maasturisti kirjoitti:
Xp on hiukan hankala käyttis, kun sen tuki loppuu vuoden 2014 aikana

Mitäs väliä sillä on kun käytetään vanhaa softaa vanhassa koneessa joka ei pääse nettiin? :)

Ja ei kai kukaan ihan oikeasti käytä jostain tori.fistä ostettua valmiiksi asennettua XP:tä? :D-=Citroën - Yhtä mukava kuin hyvä nojatuoli. Mutta parempi ajaa.=-
-=C5 2.0HDi 163 A Tourer '12|C5 2.0HDi 163 A Tourer '11|Dyane 4 '74|
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 18.11.2013 11:09 
Käyttäjän avatar

Viestit: 3152
Paikkakunta: Nummela
Teuski kirjoitti:
Ja ei kai kukaan ihan oikeasti käytä jostain tori.fistä ostettua valmiiksi asennettua XP:tä? :D


Miksei jos koneessa ole nettiä ja kone vaan lexian käyttöön :lol:Black Van BX 1.9D -90 Megane 1.9dci -10
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 18.11.2013 11:54 
Käyttäjän avatar

Viestit: 7547
Paikkakunta: Eurajoki

Profiili WWW
black_van kirjoitti:
Teuski kirjoitti:
Ja ei kai kukaan ihan oikeasti käytä jostain tori.fistä ostettua valmiiksi asennettua XP:tä? :D


Miksei jos koneessa ole nettiä ja kone vaan lexian käyttöön :lol:


Kuitenkin vaan joku siivottu vanha asennus, kyllä mä suosin puhtaan asennuksen tekemistä. Vai ostatteko niitä koneita joiltain jobbareilta jotka asentelee käyttiksetkin valmiiksi? Ei ihme jos maksaa...-=Citroën - Yhtä mukava kuin hyvä nojatuoli. Mutta parempi ajaa.=-
-=C5 2.0HDi 163 A Tourer '12|C5 2.0HDi 163 A Tourer '11|Dyane 4 '74|
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 18.11.2013 12:47 
Käyttäjän avatar

Viestit: 3152
Paikkakunta: Nummela
Teuski kirjoitti:
black_van kirjoitti:
Teuski kirjoitti:
Ja ei kai kukaan ihan oikeasti käytä jostain tori.fistä ostettua valmiiksi asennettua XP:tä? :D


Miksei jos koneessa ole nettiä ja kone vaan lexian käyttöön :lol:


Kuitenkin vaan joku siivottu vanha asennus, kyllä mä suosin puhtaan asennuksen tekemistä. Vai ostatteko niitä koneita joiltain jobbareilta jotka asentelee käyttiksetkin valmiiksi? Ei ihme jos maksaa...


Omassa oli ainakin uusi asennus sekä valmiiksi asennettu lexia. Piti vaan syöttää lexiaan se koodi.
Maksoikohan toi paketti muistaakseni postikuluineen sataviiskymppiä......Black Van BX 1.9D -90 Megane 1.9dci -10
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 20.11.2013 00:46 
Käyttäjän avatar

Viestit: 5850
Paikkakunta: Tuusula
Tosiaan torit yms yms ovat täynnä XP läppäreitä. Mä ostin tori.fi:stä XP win läppärin ja se oli käytön jälkiä vailla oleva IBM T41 hintaan 70 jöröä.
Endoskooppini sattuu tarvitsemaan juuri tällaisen roinan ja on kerrassaan mainio. Voisin kyllä vetää myös ranteeni auki ja asentaa siihen sitä ennen Kiina-Lexian.Honda Valkyrie F6C, Cadillac Seville Northstar 32 Valve, Cadillac Eldorado Northstar 32 Valve, Lincoln Navigator kaasutettuna ja Pontiac Firebird Trans Am.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 20.11.2013 01:35 
Käyttäjän avatar

Viestit: 1557
Paikkakunta: Tampere
Cikatti kirjoitti:
Voisin kyllä vetää myös ranteeni auki ja asentaa siihen sitä ennen Kiina-Lexian.
Herää kysymys: Kuinka kauan? :lol:Kommenttini sisältävät henkilökohtaisiin kokemuksiini ja yleiseen elämänkatsomukseeni perustuvaa tietoa, josta johtuen virheiden mahdollisuus ei ole poissuljettu, joskin kokonaisuuden huomioiden vähäinen.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 25.11.2013 07:40 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2666
Nyt on kokemusta myös laitteen käytöstä Peugeot 406 coupe V6:ssa (2002 vuosimalli). Ja samat ongelmat - ennen PP2000 (peugeotin lexiaa vastaava softa) -napin painamista pitää usb irroittaa ja kiinnittää uudestaan, muuten tulee virheilmoitus kun PP2000 (lopulta minuutin odottelun jälkeen) suvaitsee käynnistyä.

Tutkittuani asioita enemmänkin, on selvinnyt että Kiina-lexiaboksien firmware ei ole täysin yhteensopiva uudempien Diagbox-versioiden kanssa, siitä johtuu tämä tarve repiä kaapeleita irti ja kiinni jatkuvasti. Laitteen myyjä ei tästä maininnut ennen kuin vasta nyt, kun olen itse kuvaillut ongelmat hänelle tarkasti.

Eli: parhaiten yhteensopiva Diagbox-versio kiina-kloonien kanssa käytettäväksi on 5.29. Risauksenkin uudempi, ja tuo kaapeli-irti-kiinni-rumba SAATTAA olla edessä.

Kuulemma on markkinoilla myös kiina-kloonirautoja jossa on uudempi firmware, versio 4.30. Ne saattavat toimia oikein uudemmallakin diagboxilla. Mutta missään myynti-ilmoituksessa ei mainita firmware-versioita, joten on tuurissaan minkälainen kapula sieltä tulee postissa. Minulle tuli ilmeisesti 4.26 -firmwarella oleva, eli vanhempi.

Nyt asennan windowsin uudestaa (koska uudemman diagboxin uninstallointi ei puhdista konetta) ja asentelen 5.29:n. Ehkä sitten toimii kuin elokuvissa. Aikanaan se nähdään.Miehellä on elämässään yksi suuri valinta; harrastaako huonoja naisia vai huonoja autoja.
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 25.11.2013 11:22 

Viestit: 50
Joo, 5.29 toimii hyvin ja Lexia sen sisällä on nopea.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 07.02.2014 23:28 

Viestit: 725
Paikkakunta: Riihimäki
Paljon tuo Leksa vaatii tilaa?
Tuli sellainen ongelma kun kiintolevy on jaettu kahteen ja ohjelma haluaa väkisin asentua C:lle niin tilahan sieltä loppuu vaikka sitä on huikeat 2,5gb. Ja mikäli ymmärsin, boot -asemaa ei voi suurentaa jälkikäteen?Peugeot 508 SW allure BlueHdi 180 ’16
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 08.02.2014 11:05 

Viestit: 33
Mulle alkaa kertyä isot pinot xp lisenssillä varustettuja läppäreitä, osa jopa ihan uudenveroisessa kunnossa olevia yritysläppäreitä. Esim ibm T sarjaa ja hpn nxsää. Voisin niitä jakaa eteenpäin sopuhinnalla jos kiinnostaa ja kaikki asennuksetkin onnistuu tarvittaessa. Laitan jossain vaiheessa listaa torille, kun kerkeän käymään läpi.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 09.02.2014 01:02 

Viestit: 107
Kuulostaa hyvältä. Kinnostaisi ibm, jos akkukin on kunnollinen ja laite on kohtuuhintainen. Laitatko yv:n?Pegeot 607 2.2 HDI -01
Ex: 2x 407 V6 autom -04, Alfa Romeo 159 -09 1,9 JtdmA, Xantia V6-97 ja 2.0 HDI -00, XM 2,1 TD-97 sekä lukuisia muita Peugeoteja
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 09.02.2014 11:29 

Viestit: 33
Lähtökohtaisesti kaikissa koneissa on sitten akut ihan loppu. Uuden akun saa mukaan, jos siitä maksaa 50-100€ koneen hintaan päälle. Jos käy tuuri ja koneessa onkin akku kunnossa, niin hyvä juttu ostajalle. Minä en lupaa mitään akkujen osalta. Koneet on kuitenkin ainakin 6 vuotta vanhoja. Ehkä johonkin on akku uusittukkin tuona aikana. Muutoin koneet testataan burn in toolilla ja putsataan perusteellisesti ennen kauppaa, jotta ehjiä pelejä ovat.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 11.04.2014 18:41 

Viestit: 24
Macin omistajille vinkki: Boot campilla natiivi XP alkuperäisen käyttiksen rinnalle. Uusin versio ei enää virallisesti tue XP:tä, mutta vanhemmat ajurit löytänee joko netistä tai vanhempien koneiden asennuslevyiltä.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 20.05.2014 15:23 
Käyttäjän avatar

Viestit: 116
Paikkakunta: Middle of Nowhere
Tuli hommattua kiinan Lexia ja yllätys sinänsä mukana tulleesta DVDstä ei kaikki tiedostot toimi , joten ei saa asennettua. Löytyisikö mistä päin toimivaa versioa ?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 09.06.2014 15:16 

Viestit: 9
Täällä huutelee tuore Sitronautti..

Mihinkä kaikkeen softahikkaan tämä lexia toimii?
Mistä vuosimalleista lähtien?
Mitkä matolaatikot? ( Airbag, Moottori, ABS yms.?)
Onko ainut "oikea" harrastelijan laite sitikkaan, onko muita laitteita (mainitut ja muista autoista tutuksi tulleet kiinanlaitteiden Firmaware arpomiset), joita kannattaa harkita ja joille on suomalainen toimittaja?
Mistä löytyisi tietoa (Katoin jo vi**u googlesta ja päädyin tänne :lol: ), mitä versioita ja kenen valmistamia matolaatikoita sitikoihin on piiloteltu.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Kiina-Lexian asennus ja käyttö kikkoineen
ViestiLähetetty: 09.06.2014 18:42 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2666
Lexia on merkkiliikkeiden käyttämä, Citroenin virallinen huoltosofta. Joten kaikkeen mitä ylipäätään voi softalla käpistellä, toimii. Mikään muu laite tai softa ei sitikassa takaa "kaikkien matolaatikoiden käpistelyä", Lexia on SE JUTTU joka jokaisella harrastajalla kannattaa olla.

Aikaisemmin maksoi tuhansia + vuosimaksut päälle, nyt noita "kiina-lexioita" softineen saa alle satasella.Miehellä on elämässään yksi suuri valinta; harrastaako huonoja naisia vai huonoja autoja.
Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/10 [ 226 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: