Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
 Sivu 1/2 [ 39 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 21.10.2014 17:17 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Kirjoitellaanpas tänne kokemuksia tuosta Berlingosta. Värinä tosiaan Belle Bleu ja mittarissa tällähetkellä noin 1200km. Keskikulutus ajotietokoneen mukaan 5.6l/100km sekalaista ajoa tuolla ollut.
Vaihdelaatikko joka on siis tuo bmp6 vaatii vähän totuttelua, mutta ehkä tässä siihen tottuu. Modutop katto on hauska keksintö ja sinnehän saa jemmattua ihan mitä vaan. Nämä jemmat sitten löytää kun auton aikanaan vaihtaa. Toki takana oleva kattokotelo johon voi laittaa noin 10kg edestä tavaraa on kätevä, ei pyöri kaikki tavarat pitkin kontin lattiaa.

Stop and Start on loistava keksintö isompiin kaupunkeihin, Heinolassa tuo on lähinnä riesa ainakin keskustassa. Onneksi tuon saa kytkettyä pois ja kylmillä keleillä se ei aktivoidu.

Kuva kolmen viikon takaa...

Kuva

Tähän mennessä autoon on laitettu takalaseihin tummennukset 20% kalvolla. Tämä osui ja upposi eli kivasti antaa näköä mutta pimeällä näkee hyvin ulos kun tarvetta.
Vetokoukkukin on löytänyt paikkansa se asennettiin koukkupajalla, ja periaatteessa sen ollessa irti, kyseessä siis irroitettava malli ei sitä näe ollenkaan. Kaikki osat ovat siis piilossa.

Kuvaa tummennuksesta.

Kuva

Roiskeläpät tuohon tuli tilattua ja niitä odotetaan saapuviksi tämän kuun aikana. Lähinnä takarenkaat roiskivat häiritsevästi takapuskurin alaosan ja sivut kuraan.

Jotain on myös suunnitteilla, eli tarkoitus olisi tässä pikkuhiljaa päivittää äänentoistoa vähän paremmaksi. Suurin syy, miksi tätä ei ole tehty on tietysti orkkis radion loistava kuuluvuus ja niitä harvoja jotka löytävät edes jonkun kanavan. :lol: Samoiten auton osaa toiminnoista/valikoista ohjataan orkkis radion kautta.

Suunnitelmissa on myös kytkiputket ja karjapuskuri, tätä hidastaa myyjätahon antama tieto, että 2013 ja 2014 eivät "omista" samanlaista etupuskuria ja tämän takia ei ole saatavissa takeita sopivuudesta. Itse en kyllä servisestä saanut sen selkoa onko näin. Sopivuus luvattiin vain 08-13 malleihin :(

Takavalojen tummennus on myös mietinnässä, katsotaan miten into riittää. Virosta kun saisi jonkut no-name takavalot jotka voisi tuhota, ilman orkkis valoihin koskemista.

Talvirenkaat on nyt alla, ja lumia odotellessa ei tästä nyt ole mitään kerrottavaa. Palataan kun on jotain raportoitavaa.....

P.S. Jos jollain on kokemuksia penkin alle tulevista aktiivi subbareista niin se tieto otetaan ilolla vastaan.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.10.2014 23:08 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
No niin, nyt tuli paketti perille. Asennus jää reilun viikon päähän kun on taas vapaata, toivottavasti näillä pysyy takapää puhtaampana.

Kuva


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.10.2014 23:48 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Nuo Citroenin orkkis läpäthän eivät sitten sovi XTR-varustetason Berlingoihin, tai takaläpät sopii tietysti mutta etuläpät eivät sovi kynnyskotelon eroavuuden vuoksi.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.10.2014 23:57 
Käyttäjän avatar

Viestit: 3146
Paikkakunta: Tampere
Olen käyttänyt useammassa autossa Focalin pieniä aktiivisubeja. iBUS 20 menee heittämällä penkin alle ja niitä saa saksasta alle kahteen sataan.
Olen myös omistanut Blaupunktin vastaavan, mutta se oli ihan kötöstys verrattuna Focaliin. Tarkoitus on myös Cactukseen laitella Focalin pikkusubi ja Rainbow elementit silkkikalottidiskanteilla.

http://www.hifitalo.fi/focal_ibus_20_aktiivisubwooferEx C5 Sedan -17 C5 Ber -04 Xa V6 -98 C5 V6 -01 ZX Vlc -93 ZX -94 C5 Brk -02 C5 HDi -10 ZX -95 Cactus -14 Xs VTS -00 ZX SP3 -94 AX 10E -89 Xa Bk -96 BX 16 -90 C5 Tour -08 Xsara HDi -03 ZX Brk -97
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 30.10.2014 00:52 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2134
Paikkakunta: Kerava
Ranskalaista....kiinalaista....Ranskalaista tietenkin :) Focal on ihan jees, kuten monet muutkin.

Jos ne meinaa sinne vain heittää, sinne voi heittää melkein minkä wooferin haluaa.
Kyllä ne pitää asentaa kunnolla/tukevasti, joko rakentaa asennuskehikon penkin kiskojen alle/tai koriin kiinni tukevasti.
Tärkeintä kai se on saada säädettyä osaksi äänentoistoa.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 08.11.2014 18:54 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
No niin jotain edistystä tässäkin.
Viikolla tuli illalla pestyä Lingo ja vietyä lämpimään odottamaan viikonloppua. Pientä haastetta oli halogeeni/otsalamppu valossa tuo pesu. :lol:

http://i.imgur.com/9jKGhOZ.jpg

No tänään sitten tuli jo aamusta alettua hommiin. Vahaus ja ikkunoiden käsittely. Sen jälkeen tulikin noi kuraläpyskät kiinnitettyä, etusissa ei ollut mitään ihmettä bolt on. Takaläpille piti porata reijät puskuriin.
Tämän jälkeen olikin enää takavalojen vaihto, niistä tuli omaan silmään ihan kivat.

Parit fiilistely räpsyt...

http://i.imgur.com/Qdb39KV.jpg

http://i.imgur.com/x8B21LZ.jpg


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 22.11.2014 21:08 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Tässä on itänyt jo kuukauden ajan ajatus päivittää ohjelmalähde joten tässä vähän juttua aiheesta.

Ohjelmalähde valikoitui periaatteella, oltava 2 din ja navi.

Näin sitä tuli vähän aikaa ihmeteltyä ja viimein tuli soitin tilattua. Lisäksi sitten tarttikin jonkun verran adaptereita ja kojetauluun sovitinta kun soittimen mukana tulleet eivät istuneet.

Auto tarvitsi kaksi eri adapteria, toisen parkkitutkille connects 2:n valikoimista CTRCT001. CTSCT003.2 taas säätää sitä tukevaa soitinta ääntä jne... Tässä tapauksessa piuhalla säädetään toimintoja joita ennen käytettiin orkkis soittimella. Samalla tuo jälkimmäinen muutti quadlock liittimet iso-liittimiksi.
Antenniinkin tartti adapterin joten onnellinen voi olla kun tuolla kojetaulun uumenissa on tilaa :mrgreen:
Kojetaulu adapteri tuli haettua autostudiolta jossa pääsi sovittamaan eri kehyksiä jotta sopiva löytyy.

Soittimen käsijarru-piuhan kytkin suoraan soittimen runkoon jotta dvd:tä voi etupenkillä katsoa kun auto on liikkeessä. Matkustajalle tämä on tehty kuskihan ei tuota saa ajaessa katsoa.

Alla linkki kuvaan valmiista asennuksesta. kuvaa olisi taas pitänyt muokata joten...... :evil:

http://i.imgur.com/7NllmGk.jpg


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 01.01.2015 19:53 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Vuoden ensimmäinen päivä oli mitä otollisin pesty Ilari. Pientä haastetta oli pihan lievässä jääpeitteessä joka teki työhön oman haasteensa.

Ensin kun ei oikeaa lunta ollut, tyrkkäsin Ilarin niskaan snow foamit ja tämän jälkeen kinnastelin pinnat ja kuivasin. Aikaa operaatioon meni sellaisen pari tuntia.

Tällä hetkellä kertyneitä kokemuksia Berlingosta on seuraavia.

Kulutus pysyy maltillisena kun vauhtikin on sellaista, paras marssinopeus on siellä 80-90km/h luokassa kulutuksen kannalta. Tämä vaatii vähän itsehillintää kun kiireisimmät paahtaa ohi :P
Kovilla pakkasilla kaupunki ajossa kabiini ei ole niin lämmin kuin mihin olen noissa bensa Xsarassa ja Xsara Picassossa tottunut. Toki sisätilatkin ovat eriluokkaa.

Keskikulutus tällä hetkellä 5,9 litraa per 100 kilometriä.

Esipesua.

Kuva

Valmis tuote sotkettavaksi. :mrgreen:

Kuva


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 08.01.2015 10:55 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Tuossa viikonloppuna ja loppiaisena tuli ajeltua sellainen 1000km lenkki etelä-suomessa ja itänaapurissa. Hissukseen kiirehtien kulutus on ajotietokoneen mukaan vähän laskenut eli mennään 5.8 litraa per 100km. Otanta koko auton elinikä.

-20 asteen pakkasella kyllä lämpiää hitaasti tuolla omalla viimasuojalla jota kutsun jäätelötikuksi. Voikohan tuosta muurata tuota keulaa enempi umpeen ja auttaako se tuohon Riiselin lämpenemiseen vai onko tuo nyt vain ominaisuus? Takasin tulo matkalla alkoi jo sitten olla tukalan kuuma :lol:

Perätila on riittävän iso sinne tungettiin ravintolakäytöstä poistettu salaattikaappi pystyssä ilman, että tarvitsi penkkejä edes kaataa.

Jatketaan kokemusten keräämistä.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.01.2015 17:32 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Tässä loppu vuoden ja tammikuun aikana on kypsynyt idea lähteä pitkään mielessä olleelle euroopan turneelle ensi kesänä. Varustelua on jo aloitettu noilla eri maissa vaadittavilla varusteilla. On vaahtosammutinta, ensiapu lootaa ja heijastin liiviä, joita en kyllä ennen ole pitänyt autossa mukana. Lisäksi Ilari saa pohjapanssarin joka suojaa ainakin jossain määrin jos tielle osuu isompia kupruja tiessä. Kertakäyttöinen alkometri pitää jostain kääntää, jos vaikka sattuu Ranskaan asti ajohalut riittämään, Reitti ei kyllä nyt ainakaan sinne asti mene.

Reitin suunnittelu on jo alkanut ja matkaa kertyy 4500 ja 5000 kilometrin väliin, 8-9 eri maassa, 9:s maa on Kaliningrad jonne tuskin haluan jonottaa kun Venäjä on jo tuttu maa. Majoittuminen lähinnä leirintä alueilla teltassa tai leirintämökeissä, ihan koirien takia. Toki Autoonkin mahtuu nukkumaan hätätilassa.
Tämähän nyt on alustavaa suunnittelua ja tähän on jätetty 2-4 päivää liukumaa riippuen miten haluaa nähtävyyksiä tutkia. Yksi päivä on pyhitetty legendaariselle Vihreälle Helvetille eli norscheleife:lle.

Mukaan ideoin ottaa pari purkkia paikkausvaahtoa, jottei heti tarvitsisi tunkata autoa vaikka mukana onkin täysi kokoinen varafillari. Saa nähdä millanen karavaani aikanaan kesällä matkaan lähtee. :lol:

Onkos täällä patonkilaisissa sellaisia henkilöitä jotka tuota eurooppaa ovat kiertäneen tai huristelleet Via Baltikaa??? Kokemuksia ja muuta olisi kiva kuulla.

Tästä on hyvä jatkaa........


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.01.2015 19:16 

Viestit: 3981
Pyöräkiila(t) taisi olla myös pakollinen varuste jonkun maan mielestä? (joissain sitikoissa on vararenkaan sisällä ainakin yksi)

Virossa (ainakin paikalliset) ajavat suht siististi, Latviassa alkaa venäläisempi ajokulttuuri, jossa ohitellaan pikemminkin vain silloin kun on vastaantulijoitakin samaan aikaan, eli vastaantulijoiden ajokäytöstä on syytä tarkkailla sillä silmällä (ehkä joku oma leveäkaistasääntö? - jota tosin noudattavat välillä Viron puolellakin), Navigaattoreissa on eroja, kännykkä/tms. versioita oli ainakin Googlella, joilla ei tehnyt mitään ilman datayhteyttä, Nokialaisellakin oli jotain vaikeuksia eri maiden välisillä etapeilla, vaikka kartat saikin annakkoon ladattua.

Tienvarsimurkinapaikkoja oli ihan kohtuullisia tuurillakin, bensa-asemia välillä hieman harvemmin kuin ehkä suomessa yleensä.
Tiet oli paikoin uraisia ja kuoppasia, ihan ajettavia kuitenkin, mutta välillä sitten oikein hyviäkin (ja Latviaa pidemmällä ei tullut käytyä), Yllättävän helposti löytyi hotellejakin ihan booking.com tai muista nettisivuista, ei ollut kuin ekalle yölle varattuna ennakolta - vähän toki voi riippua matkustusajankohdastakin...

Eikös Liettuakin mahtanut jo liittyä euroon, omalla matkalla oli vielä Latviakin omassa valuutassa.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.01.2015 19:36 

Viestit: 3577
Paikkakunta: Lahti
Aikaa varattu vähintään 3 viikkoa, mielummin 4?

Muutenkin pitäisin aikataulun sellaisena että voi pysähtyä välillä johonkin 2-3 päiväksi, jatkuva jokailtainen yöpaikan etsintä alkaa jossain vaiheessa kyrsiä ja isommat kaupungit voi kiertää lentokoneellakin, autolla ne voi kiertää kaukaa.

Via Baltia on hyvä reitti, Liettua läpiajo vain sikatylsä, suoraa tietä keskellä aukeaa peltoa, majapaikat matkalla varsinkin Latviassa ryöstöhintaisia, Puolassa pääsee kohtuuhinnalla, kannattaa ajaa sinne yöksi, yöpaikkana zajazd (majatalo) tai ihan yksityismajoitusta pokoi/pokoje, Liettuassa kamriai, paikallisten omissa lomakohteissa voi olla hankalaa saada huonetta vain yhdeksi yöksi.

Saksassa jos pitää käydä niin puolan kautta sinne ja tsekin, slovakian kautta takaisin vai mikä on ajatus?
Itse menisin alas Kroatiaan asti, Unkari,Slovenia ja sitä suuntaa, tiestö ja palvelut on erinomaisia ja hintataso vielä tuota läntistä eurooppaa halvempaa, tai lyhyemmällä reissulla jäisin Puolaan.Kunniajäsen ;) BX 1.9 TZi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.01.2015 21:24 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Alustavaa suunnitelmaa on seuraavat maat, Ruotsi,Tanska, Saksa, Puola, Liettua, Latvia ja Viro. Sen verran tykkään ajaa, että epäilen istuvani 2-3 päivää samassa paikassa :lol:
Päivä matkat noin 200km aina tuonne 500km, tämä sitten riippuu majoituksesta ja jos ajohaluja on niin voi pidentyä. Sinne sitten väliin lepoa kunhan alkaa reitti tarkentua missä halutaan käydä.
Nettiyhteyksiä olen miettinyt, ja mitä noi data yhteydet maksaa maailmalla. Lähinnä jos haluaa varailla jotain Båtskeja tai majoitusta etukäteen.

Tuo Kroatia on hieno paikka, mutta ajallisesti se ei varmasti mahdu tähän reissuun. Ehkä seuraavaan???


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 29.01.2015 22:18 

Viestit: 3577
Paikkakunta: Lahti
Pyöräkiilat kuuluu viron vaatimuksiin, muutenkin noi vaatimukset on että ikinä ei ole missään mitään kyselty, kaikki on tietysti hyvä olla muutenkin.

Varsovaan ja Krakovaan lännestä tulevat motarit on maksullisia, maksu matkan varrella tullikoppiin, nykypäivänä pienemmätkin tiet on hyviä, kylätiet on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vastaavat tiet suomessa, meno on hivenen vauhdikkaampaa, ja sujuvaa, tilaa saa ja sitä kannattaa antaa, poliisi ei ihan pieniin puutu, pientareella saa ajaa jos reunassa on katkoviiva, oikeasti kannattaa tehdä tilaa nopeammille.

Puolalaisissa ruokapaikoissa yleensä kaikki on hinnoiteltu erikseen, ja jos tilaat pihvin, saat pihvin, et muuta, aamiaiset voi olla mitä tahansa hyvän ja kamalan väliltä, ja kaikki on monesti vain puolaksi.

Kroatia vaatii kyllä ihan oman reissun, kannattaa, lähden kyllä kolmannenkin kerran vielä joskus :DKunniajäsen ;) BX 1.9 TZi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 07.02.2015 11:58 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
No jotain tehty itse kulkineellekin, ensimmäisen paketin tipahdettua tonteille torstaina oli eilen illasta alettava asennushommiin. Pientä näpräystä ja keula muutti muotoaan itseä miellyttävään suuntaan. Kylkiputket seuraavat varmasti perässä kunhan ehtii.

Kuva


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 08.02.2015 20:13 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Tänään tulikin lähdettyä aamusta tien päälle ja karjapuskurikin tuli testattua Viipurissa. :lol: Tiedä oliko syynä huonosti nukuttu yö vai alkaako ikä jo tässä iässä painaa??? :roll: :lol:
Joku oli kuitenkin siirtäny Nesteen pihassa reunakiviä ja koppasin niihin kun keskityin reunassa olleeseen kaiteeseen. No karjarauta onneksi suojasi ja puskuriin ei tullut mitään joten investointi maksoi itsensä heti. Puskinkin on kunnossa.

Kotiin saapuessa olikin mittarissa pyöreitä ja keskikulutus tuolle matkalle 5.6L/100km. Pitihän tuota lukemaa juhlistaa pesemällä tiesuolat jota kylvettiin Viipurissa ISOLLA kauhalla pois Ilarin päältä. Jätän kyllä seuraavalla kerralla vähän lämpimämmäksi, vihmoi niin et meinas jäätyy ukko, auto ja pesuri. :)

Kuva


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 14.03.2015 11:34 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Reilu seitsemän tuhatta on mittarissa, ilmojen lämpenemisen johdosta päässyt jo ajelemaan pitkästä aikaa S&S:lla ja tuolla tien päällä se on ihan mukava keksintö. Toki jos jono liikkuu 20cm ei jaksa liikahtaa "turhaan"
Keskinopeus on kasvanut ja ajotietokoneen ilmoittama kulutus on samassa eli litran yli ilmoitetun, lukemassa 5.6L/ 100km. Edelleen tyytyväinen kulkineeseen, Eilen mielessä kävi pitää Ilari ihan viimeiseen matkaan asti, kait se sit itselle sopii hyvin. Tietysti näin uusi auto kun ei vielä ole päässyt kiukuttelemaan.

Kovasti Ilari olisi menossa 10 tonnin kohdalla huoltoon, kait se on silleen tehtävä jos kukaan sitä ottaa vastaan :D Ainakin voisi peesata Huikkoa ja vaihdattaa öölit.


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 26.03.2015 12:21 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Pohjapanssari saapunut, odottelee nyt asentajaa ja asentajan inspiraapiota. :lol:

Suomen teistä valittajat voisi piipahtaa Itä-helsingissä ( Viipuri ) kokeilemassa kuoppa pujottelua, loppuisi tuo teiden kunnosta valittaminen ja opittaisiin sovittamaan ajonopeus vallitseviin olosuhteisiin.

Reilun 8100km jälkeen keskikulutus 5.4 litraa per 100km rykäisy.

Jatketaan kokemusten keräämistä......


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 27.03.2015 12:59 

Viestit: 3577
Paikkakunta: Lahti
Ralle kirjoitti:
Suomen teistä valittajat voisi piipahtaa Itä-helsingissä ( Viipuri ) kokeilemassa kuoppa pujottelua, loppuisi tuo teiden kunnosta valittaminen ja opittaisiin sovittamaan ajonopeus vallitseviin olosuhteisiin.

Jatketaan kokemusten keräämistä......


Jatketaan tästä teiden kunnosta sen länsi-euroopan kierroksen jälkeen :mrgreen: Puolassakin on tänä päivänä huomattavasti paremmat tiet.Kunniajäsen ;) BX 1.9 TZi A -91 1/2 BX 1.6 GTi -91
Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 01.08.2015 11:15 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Päivitellääs tätäkin välillä :lol:
Mittarilukema noin 16 tkm. Eipä tuossa mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Seinäjoella käytiin öljynvaihdossa noin 10tkm kohdilla ja samalla tuli teräspanssari öljypohjan alle.
Parit parkkipaikka naarmut on ilmestynyt koriin. Yhteystietoja ei ole kummallakaan kerralla näkynyt. Toki ei isoja mutta ärsyttäviä. :mrgreen:

Vaimohan tuolla nyt kesän on ajellut, itse tyytynyt ajelemaan kun noukkimaan tuolla Visoja ympäri etelä-suomen. Välillä pessyt ja imuroinut, edelleenkään koneessä ei ole käyty pesulla vaikka se olisi todella helppoa.

Jatketaan taistelua......


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 02.08.2015 20:14 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Rata neitsyys meni tänään. :lol:
Teho/paino suhde oli aika mielenkiintoinen....Ilari lähti ku lehmä makuulta ja muut meni ohi vasemmalta ja oikeelta, mutta hauskaa oli.

https://youtu.be/-Y7fDPzxvp8


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 23.08.2015 20:10 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Vihdoin oli "Ilari" kotona edes hetken ja sai noi sivuputket laitettua. Samalla tuli pestyä ja laitettua kova vaha pintaan.... Loma reissua odotellessa ;)

Kuva


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 23.08.2015 21:42 

Viestit: 621
Olethan hienoksi laittanut ilarin! On ollut mukava seurata viestejäsi, mutta olisin utelias et minkä näköinen on se ax johon laitoit 1.6 litrasen moottorin?


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 26.08.2015 21:32 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Kiitos kiitos, laitoin kuva linkin yv:nä niin pysyy tämä topic siistimpänä.

Lisää tekis mieli. Vanteet ollu hakusessa mutta ei ole se oikea vielä pyörinyt vastaan. Vähän muutakin on idea tasolla, katsotaan mitä tuleman pitää ;)


Poissa
   
 
 Viestin otsikko: Re: Belle Bleu Lingo 2014
ViestiLähetetty: 02.09.2015 20:53 
Käyttäjän avatar

Viestit: 2599

Profiili ICQ
Talvirenkaille tulee Momon vanteet, väritys samaa kuin orkkis pöläreissä. Odottanee kotona kun sinne asti ehtii. Nyt kun tulis se talvi :lol:

Pohjoisen reissu päivä 2.
tankki täyteen sodankylässä kun oli kait kotimaan hinnaksi halpaa :roll:
kulutus 4.4/100km. Marssinopeus vakkarilla 80km/h.... menee se pienellä kun pihistelee, eikä ole kiire.


Poissa
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/2 [ 39 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää: