ealab kirjoitti:
Uudemman ajan konstina on 60 asteen muna... siis lämpöasteen kananhedelmä..

Ei ole tullut ikinä kokeiltua, mutta ohjeissa usein isompi lukema 64... ja aikaa reilusti, noin tunti, jos ei halua läträillä vesihauteiden kanssa, niin tuollaisella:
https://www.verkkokauppa.com/fi/product ... kulaattorihttp://makustelijat.blogspot.com/2011/1 ... munaa.htmlLainaa:
Sitä paitsi ”löysästä munasta” sai ainakin meidän perheessä loputtoman määrän puujalkahuumoria, kuten ”rakkaani, lupaan sinulle tänään löysää munaa” jne.
Aika yleinen ohje on myös 68 °C, mutta on myös "pastöroitu muna" raa'an kanamunan ystävälle
https://www.sousvide.fi/Pihvien, paistien ja fileiden kanssa aivan mahtava vekotin (tosin tuosta yllälinkitetystä ei mitään tietoa, törmäsin vain halpaan hintaan netissä).